Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 05. 2013. 21:25 >> 21:24
1

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Torcidaši sa opštine skinuli srpsku zastavu

Navijači Hajduka, poznati kao Torcidaši, a koji su krenuli na revanš meč finala Kupa Hrvatske prema Zagrebu, obili su zgradu opštine u mjestu Krnjak kod Karlovca kako bi sa nje skinuli srpsku zastavu.

 

Tamošnji mediji javili su da karlovačka policija traga za počiniocima koji su uklonili državnu zastavu Srbije sa zgrade opštine Krnjak, nakon što su u nju provalili.

'Oko 18 sati primili smo dojavu da su nepoznati počinioci provalili u zgradu, ušli u nju i skinuli zastavu Republike Srbije nakon čega su se udaljili vozilom splitskih registarskih oznaka u smjeru Karlovca', kazala je portparolka PU karlovačke Senka Staroveški, a prenose zagrebački mediji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније