Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

16. 01. 2018. 19:38 >> 19:21

"POKAZATI ZRELOST"

Borisov osudio ubistvo Ivanovića

Premijer Bugarske, Bojko Borisov, osudio je danas ubistvo lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića navodeći da je svako nasilje u suprotnosti s civilizacijskim vrijednostima i evropskim izborom država Zapadnog Balkana.

Premijer Bugarske, koja predsjedava EU, rekao je da se ne smije dopustiti da ubistvo Ivanovića ugrozi dijalog Beograda i Prištine. Borisov je rekao da očekuje da politička elita i svi građani pokažu zrelost i uzdržanost. 

"Vladavina prava ne može biti stavljena pod sumnju i vjerujem da će odgovorni za to krivično djelo snositi svoju odgovornost. Uvjeren sam da dijalog između Beograda i Prištine nema alternativu i ne može se dopustiti da mu na put stanu ovakva djela", navedeno je u pisanoj izjavi Borisova koji je izrazio iskreno saučešće porodici Olivera Ivanovića.

Ivanović je ubijen jutros ispred svoje kancelarije u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније