Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 07. 2013. 19:58 >> 19:58
4

NAPREDNJACI

Vučić mijenja sebe i još 3 ministra

Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao da će ta stranka promijeniti četiri ministra, kao i da se u narednim nedjeljama mogu očekivati smjene direktora javnih preduzeća, prenose beogradski mediji.

Vučić je partnerima u Vladi poručio da je nemoguće “da oni koji danas imaju 45 odsto podrške građana Srbije predlažu promjene četiri ministra, a oni sa malom podrškom ne. Vrijeme je za rezove, ili ćemo se razići I imati izbore", rekao je Vučić na Glavnom odboru stranke.

Vučić je rekao da će napustiti funkciju ministra odbrane, jer ne može jednako uspješno da obavlja obje funkcije - ministra vojnog i potpredsjednika Vlade.

"Jedan od nas dvojice - vicepremijera i ministra - moraće da bude rekonstruisan, ne mogu da obavljam oba posla jednakim kvalitetom i posvećenošću", kazao je Vučić.

"Sebe ne vidim kao bezgrešnog političara, bilo je grešaka, biće ih i ubuduće, ali za razliku od drugih nabijeđenih veličina nisam spreman da posao radim po sveku cijenu", rekao je Vučić.

Lider naprednjaka je rekao da mu je ministar poljoprivrede Goran Knežević ponudio ostavku, da je on tu ostavku prihvatio i pozvao Glavni odbor stranke da je prihvati.

Vučić je predložio i promjenu ministra kulture Bratislava Petkovića, za koga je rekao da je "divan i vrijedan čovjek", ali da su, kako je rekao, mnoge stvari bile protiv njega.

Predlog Predsjedništva stranke je i da se razmotri promjena na čelu Ministarstva sporta, rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније