Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

09. 07. 2018. 08:25 >> 08:12
21

VESELJI PREDLAŽE

Vučić da pročita Ustav Kosova i da shvati realnost

Predsjednik kosovskog parlamenta i lider vladajućeg DPK, Kadri Veselji, smatra da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne treba da čita dnevno 500-600 stranica tajnih dokumenata o Kosovu, već da je potrebno, kako kaže, da pročita kosovski ustav, da bi shvatio realnost.

 

"Tu se govori o konkretnoj stvarnosti, nezavisnoj i suverenoj državi, koja poštuje u cjelosti ljudska prava i prava zajednice, a u cilju evropskih integracija podržava demokratske civilizacije i pravilan tok razvoja istorije", rekao je Veselji za Express.

Veselji smata da bi čitanje kosovskog ustava, predsjednika Vučića poštedjelo napora i dalo mu mogućnost da se, kako kaže, bavi stvarnim problemima Srba koji žive u Srbiji.

"Nema potrebe da čitate 500 stranica dnevnih izvještaja u vezi sa Kosovom, dovoljno je da jednom pročitate kosovski ustav", kaže Veselji

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније