Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: R.P. ]

07. 09. 2018. 13:36 >> 13:23
7

TAČI PORUČIO

"Vučić je dobrodošao, kao i ja u Preševsku dolinu"

Kosovski predsjednik Hašim Tači rekao je da je Aleksandar Vučić dobrodošao na Kosovo, kao što je on dobrodošao u Preševsku dolinu, Bujanovac i Medveđu.

Tači je to izjavio u Briselu, javlja reporter Prve televizije, gdje je trebalo da se održi nova runda dijaloga njega i Vučića, uz posredstvo šefice evropske diplomatije Federike Mogerini.

Ipak, do toga nije došlo, pošto je Vučić donio odluku da prekine komunikaciju sa prištinskim zvaničnicima i vratio se u Beograd.

“Dešavalo se i ranije da nemamo trilateralni sastanak i da pregovaramo preko evropskih zvaničnika. Važno je da nastavljamo istim putem, putem mira, ka rješenju problema“, rekao je Tači.

Potom je prokomentarisao i najavljenu posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, koja je sada pod znakom pitanja.

“Što se tiče Vučićeve posjete Kosovu, on je dobrodošao kakav god program posjete da predloži. Nema ništa sporno u tome da predsjednik Srbije poseti Srbe na Kosovu, kao što sam i ja dobrodošao u Preševsku dolinu, Bujanovac i Medveđu“, istakao je Tači.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније