Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Tanjug, objavila B.B. ]

17. 10. 2019. 09:53 >> 09:54
8

DODIK PORUČIO

"BiH nije u statusu kvo, već u raspadanju"

Milorad Dodik kaže da to što predsjednik SDA Bakir Izetbegović neprestano negira ustavnu strukturu predstavlja uvod u propast Bosne i Hercegovine.

Srpski član predsjedništva BiH i predsjednik SNSD kaže da Izetbegović nastoji da uništi Republiku Srpsku.

Povodom izjave Izetbegovića da će održavati "status kvo", jer ne želi SNSD u Savjetu ministara, dok ne shvate da, kako kaže, entiteti ne mogu da komanduju državom, Dodik ističe da Bosna i Hercegovina nije u statusu kvo, već u stagnaciji i raspadanju, prenosi RTRS.

"To raspadanje niko ne može da spriječi. Bakirova vizija Bosne je takva da nema Republike Srpske, jer kaže neće nama entiteti (komandovati), nego neko drugi. Ko drugi? Alah će uređivati, a ne realan politički dogovor", rekao je Dodik, navodi RTRS.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније