Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

08. 11. 2019. 07:55 >> 07:55
2

NAKON POZIVA NA SASLUŠANJE

Edi Rama se solidariše s Veseljijem

Albanski premijer Edi Rama reagovao je nakon vijesti da je Specijalni sud u Hagu pozvao predsjednika Demokratske partije Kosova Kadrija Veselija.

Podsjećamo, Veselji je rekao da će 4. decembra biti saslušan pred Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu.

Rama je u postu na Tviteru rekao da ma koliko nepravedan bude poziv Specijalnog suda za pripadnike OVK, ne preostaje ništa drugo osim da se govori istina koja je stečena ratom jednog naroda.

Rama tvrdi da bi bez Oslobodilačke vojske Kosova, narodu Kosova i dalje bilo uskraćeno pravo.

"Bez obzira na to koliko su nepravedni pozivi upućeni borcima OVK od strane Specijalnog suda, ne preostaje drugo osim da se kaže istina o pravima jednog naroda stečenim ratom, koji bez Oslobodilačke vojske i dalje bi bio uskraćen za njegova prava! Solidaran sa Kadrijem Veselijem", poručio je Rama, prenio je sinoć portal Kosovo online.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније