Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 12. 2019. 19:03   >>  19:03 2

SLOVENIJA

Otkriveni migranti u vozilu sa srpskim tablicama

Na graničnom prelazu između Hrvatske i Slovenije granična policija je u teretnom vozilu otkrila osam migranata iz Avganistana i još četiri Avganistanca.

Vozilo na prelazu Bregana/Obrežje bilo je srpskih registarskih oznaka.

Osim toga otkrivena su još četiri migranta iz Avganistana u vozilu sa makedonskim tablicama, a svi su nakon postupka predati hrvatskim organima.

Slovenačka policija zaustavila je u utorak automobil 49-godišnjeg državljanina Austrije u kojem je bilo sedam migranata iz Pakistana i on je predat istražnom sudiji, dok o sudbini migranata još nije ništa odlučeno, prenosi Hina.

Kako se navodi, Slovenija ove godine bilježi povećanje broja ilegalnih ulazaka u zemlju za 70 odsto u odnosu na prošlu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније