Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina; Objavila: M.M ]

16. 01. 2020. 22:42   >>  22:45 7

MILANOVIĆ

Inauguracija će biti mala i u kabinetu

Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović kazao je večeras da će njegova inauguracija 18. februara biti mala, i da će biti održana u kabinetu predsjednika.

"Neće biti lente, inauguracija će biti u Kabinetu predsjednika sa ljudima koji tamo treba da budu", rekao je Milanović.

Kako prenosi portal Index, Milanović je to rekao za Novu TV, u prvom intervjuu nakon izbora.

On je pojasnio da će na inauguraciji biti uži kabinet vlade, aktuelna predsjednica, predsjedništvo Sabora, njegova supruga i još neke osobe koje po svojoj funkciji tamo moraju da budu.

"Zašto na radnom mjestu? To je radno mjesto. Ne radi se o uštedi, ne želim biti drugačiji od predsjednika, ništa im ne predbacujem. Ovo smatram primjerenijim", rekao je Milanović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније