Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: M.M.Lj. ]

29. 01. 2020. 10:05 >> 10:06
3

KOSOVO

Tokom racije protiv dilera droge poginuo policajac

U eksploziji u selu Žur kod Prizrena poginuo je policajac dok je više osoba povrijeđeno, javlili su danas kosovski mediji.

Kako prenosi internet portal kossev.info do eksplozije je došlo tokom protekle noći u kući u selu Žur tokom akcije otkrivanja droge.

Prištinska Koha je navela da se radilo o akciji Specijalne jedinice za borbu protiv narkotika, kao i da detalji o eksplozivnoj napravi koja je u selu Žur eksplodirala tokom te akcije za sada nisu poznati.

Policija je prethodno u saopštenju navela da su u eksploziji neidentifikovane eksplozivne naprave povrijeđena tri policajca i jedan civil, te da je usljed zadobijenih povreda jedan od policajaca preminuo.

Prema navodima prištinskih medija, jedan od povrijeđenih policajaca je u kritičnom stanju, dok je među povrijeđenima i dijete, koje je van životne opasnosti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније