Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

06. 09. 2020. 14:32 >> 14:33
7

ZAHAROVA

"Objava na Fejsbuku nije dobro protumečena"

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da njena objava na Fejsbuku nije bila dobro protumačena.

Zaharova je navela da je u objavi bilo istaknuto neslaganje sa arogantnim stavom "izuzetnih".

"Izvinjavam se, ali moj post je pogrešno protumačen! Jedino što je u njemu napisano bilo je neslaganje sa arogantnim stavom ‘izuzetnih’“, dopisala je Zaharova uz fotografiju, prenosi Sputnjik.

"Trikovi protokola postali su jedan od pristupa koje američki zvaničnici redovno koriste kako bi vještački stvorili izgled sopstvene izuzetnosti. A to je neprihvatljivo“, naglasila je portparolka.

Podsjetimo, ubrzo po potpisivanju sporazuma koji reguliše ekonomske odnose Beograda i Prištine u Vašingtonu, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija Vučića koji sjedi preko puta svog američkog kolege Donalda Trampa, a koju je kasnije ruska zvaničnica iskoristila u svojoj objavi na Fejsbuku.

Zaharova je kasno sinoć na svom profilu na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj u gornjem dijelu slike srpski predsjednik Aleksandar Vučić sjedi preko puta američkog kolege, dok je u donjem dijelu fotografije američka glumica Šeron Stoun, u čuvenoj sceni iz filma "Niske strasti“. Zaharova je uz fotografiju napisala: „Ako vas je neko pozvao i postavio stolicu kao da ste na saslušanju, onda vi sjedite kao na slici br. 2, ma ko da ste. Vjerujte mi!“

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније