Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 11. 2013. 19:29 >> 19:29

SREDNJOŠKOLKE

Brutalno pretukle školsku drugaricu

Nekoliko učenica prvog razreda srednje škole u Tuzli brutalno pretukle drugaricu i snimak zlostavljanja objavile na Jutjubu. Roditelji pretučene djevojke najavili tužbu.

Učenicu prvog razreda srednje škole u Tuzli brutalno je pretuklo nekoliko njenih drugarica, a snimak zlostavljanja objavile su na Jutjubu.

 

 

Kako su prenijeli mediji u BiH, policija sprovodi istragu o tom incidentu, a roditelji pretučene djevojke najavili su tužbu.

Na snimku se vidi da dvije djevojke u pratnji još nekoliko učenika, među kojima je i osoba koja je snimala, izvode učenicu na parking ispred škole, gdje joj makazama sijeku kosu. Poslije toga su je više puta udarali rukama i nogama, a nastavile su da je šutiraju i kad je pala na zemlju.

Izgred se dogodio u petak, a djevojka je zatražila medicinsku pomoć u tamošnjoj Kliničkoj bolnici. Pošto joj je određena terapija puštena je kući, ali njeni roditelji tvrde da je u šoku i najavljuju da će podnijeti privatne tužbe protiv djevojaka koje su pretukle njihovu ćerku.

Djevojka je navela da su je napale tri vršnjakinje koje su je izvele iz učionice, dovele na plato ispred stambene zgrade, gdje su brutalno nasrnule na nju.

Direktor Mješovite srednje škole Tuzla, Nesib Hasanović, rekao je da je ovaj događaj "užasan", dok su iz MUP-a Tuzlanskog kantona najavili da će sprovesti temeljnu istragu i da će počinitelji biti kažnjeni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније