Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92 ]

18. 01. 2021. 09:27 >> 09:28
1

BEOGRAD

Miroslav Aleksić danas pred tužiocem

Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On se sumnjiči da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne, saopštio je juče MUP.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, one mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, navodi se se u saopštenju.

Aleksiću se na teret stavlja više krivičnih djela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Aleksić je juče uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније