Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Бета [ R.B. ]

05. 11. 2023. 17:55 >> 17:55
2

POMAŽE LISTI

Vučić: Ne borim se ni protiv koga, 17. decembra određujemo sudbinu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na narednim izborima ne bori ni protiv koga, već da pomogne listi "Srbija ne smije da stane".

"Ja se borim da pomognem listi 'Srbija ne smije da stane', nedvosmisleno, otvoreno, časno i pošteno ne želeći da se sakrijem. Isturio sam sebe jer smatram da su ovi izbori odsudni i da mi svoju sudbinu određujemo 17. decembra, ovo nije fatalistički pristup, već objektivno sagledavanje situacije", rekao je Vučić na televiziji Tanjug gdje je gostovao povdom 80. godišnjice osnivanja istoimene agencije.

On je govorio o aerodromu, željezničkoj stanici, budućoj autobuskoj stanici, putevima koji se grade i koji će tek biti izgrađeni.

Vučić je rekao da Srbija po kvalitetu života zaostaje za Hrvatskom između četiri i šest godina, a da je zaostajala 30 ili 35 godina, a ponovio je i da će prosječna plata u Srbiji biti 1.400 eura za četiri godine.

On je rekao da je procjena privrednog rasta za ovu godinu 3,6 odsto, kao i da će bruto domaći proizvod (BDP) u decembru iznositi 69 milijardi eura, te da je MMF jedino za Srbiju rekao da "odlično stoji".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније