Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

31. 07. 2014. 23:20 >> 23:32

U SRBIJI

Nestala još jedna devojčica

Katarina Z. (16) iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila, pišu Novosti.

Nestanak je juče oko 19 časova prijavljen policiji, koja je krenula u potragu. Katarinina majka Snežana kaže da se Katarina nije vratila sa rođendana i da su brat i ona počeli da tragaju za njom.

“Prijavili smo njen nestanak policiji. Svi je traže - moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak Goran. Telefon joj je isključen”, kaže majka Snežana. 

Novosti javljaju da se Katarina večeras javila svom dečku Goranu Đ. sa nepoznatog broja i da je navodno tražila broj svoje majke. 

Međutim, njena majka je, takođe, Novostima rekla da nema nikakve nove informacije. 

Goran je ranije za Novosti rekao da su se njih dvoje posljednji put vidjeli u subotu. 

“Sjedjeli smo u parku i rastali smo se oko 18 časova u subotu. Otišla je da se nađe sa drugom i drugaricom koje ja ne poznajem, a zatim je, kako mi je rekla, otišla sa njima na rođendan. Oko 21 čas telefon joj je bio nedostupan. Od tada ne znamo ništa o njoj”. 

Blic piše da će sjutra ujutru Katarinin dečko otići na razgovor u policiju. 

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom, bratom i sestrom živi u Kuli kod Požarevca. Otac je trenutno u Rumuniji gdje je zaposlen. 

Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku na broj telefona 064/0758451. 

I maloljetna Tijana Jurić (15) nestala je 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe. 

U potrazi za Tijanom Jurić, koja je nestala pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, učestvuju Žandarmerija i specijalistička ekipa MUP-a, a pogranični dio pretraživala je i mađarska policija. 

Zbog blizine državne granice s Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt s njihovim nadležnim organima, kao i sa službom Interpola. Ministar policije Nebojša Stefanović je juče izjavio da ima ozbiljnih indicija da je Tijana Jurić oteta, kao i da je 15-godišnja djevojčica viđena u Mađarskoj.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније