Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 10. 2014. 15:18 >> 15:16

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ

Ne sjećam se udesa, samo plačem!

Glumac Emir Hadžihafizbegović oporavlja se u Opštoj bolnici u Slavonskom Brodu nakon operacije ruke zbog povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu A3 u nedjelju uveče.

Glumac je izrazio saučešće porodici Ankice Kuduz (63) iz Zagreba, na koju je naletio automobilom i usmrtio je.

"Najprije, saučešće porodici Ankice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me je mnogo potreslo, ali nažalost, nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog člana. Generalni osjećaj koji vlada mnome jeste - beskrajna potreba da se sretnem s porodicom Kuduz i drugo, da se u cjelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila", rekao je Emir iz bolničke postelje i izvinio se zbog nerazgovjetnih riječi nakon postoperativnog šoka.

I Emirova supruga Aida Hadžihafizbegović izjavila je da je u veoma teškom psihičkom stanju i da se ne sjeća kako je došlo do tragedije.

"Dok je Emir operisan, u istoj bolnici bila je i obdukcija žene koja je, nažalost, preminula. Ne izlazim nigdje iz bolnice. On je u šoku zbog svega što se dogodilo. Ne smijem da mu prenesem šta pišu mediji jer bi ga to dotuklo. Uzećemo advokata", rekla je ona za Dnevni avaz.

Hadžihafizbegović je zbog težine povreda morao da otkaže snimanje novog filma u Makedoniji, koje počinje u ponedjeljak.

"Emir je pokretan, leži, ali mu ljekari ne preporučuju kretanje dok se ne fiksira povreda kičme. Cijelu noć nije mogao da se smiri. Kad krenu pitanja o tome kako je došlo do nesreće, počne da plače i jeca", pojasnila je Aida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније