Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 10. 2014. 08:06 >> 08:03
1

MIRA MARKOVIĆ

"Sve što imamo je u Srbiji"

Mirjana Marković, udovica bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, izjavila je da njihova porodica nema, niti je ikad imala imovinu u zemljama Evropske unije.


Markovićeva je za "Večernje novosti", povodom vijesti o odmrzavanju imovine porodice Slobodana Miloševića u zemljama Evropske unije, rekla: "Sve što imamo je u Srbiji".

"U Požarevcu imamo kuću koju smo voljeli i koju volimo. U njenom dvorištu počiva Slobodan. U Beogradu imamo kuću od čije rente smo se dijelom izdržavali, a tu kuću danas ne možemo ni da izdamo, ni da prodamo. To je jedina naša imovina", tvrdi Mira Marković.

Ona je dodala da su priče o milijardama koje je njena porodica iznijela u Rusiju "besmislice".

Na pitanje "Novosti" od čega živi u predgrađu Moskve, Markovićeva je odgovorila da živi od penzije od 58.000 dinara.

"Slobodan je jedini predsjednik države, valjda u svijetu, koji nije imao pravo na svoju penziju. Priče da smo sve što smo mogli iznijeli iz Srbije, na račune raznih banaka, su najobičnije projekcije onih koji bi, da su na našem mjestu bili, živjeli u izobilju", rekla je ona.

Markovićeva je dodala i da je u Moskvu stigla s "prtljagom" u kome su bila tri para naočara, dvije suknje, dva džempera i jedno pakovanje aspirina.

"Govorim istinu. Ko hoće da vjeruje neka vjeruje. Ko neće - ne mora", zaključila je Mira Marković

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније