Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 11. 2014. 21:50 >> 21:53
5

INCIDENT U SKUPŠTINI RS

Dodik opsovao majku poslaniku?

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Branislav Borenović tvrdi da mu je predsjednik RS-a Milorad Dodik opsovao majku, što on negira.

Sve se dogodilo nakon što se za riječ u parlamentu javio poslanik Vojin Mitrović,a na čije izlaganje je Borenović replicirao, spomenuvši i Dodika, javljaju vijesti.ba. 

Van mikrofona, Dodik mu je, po tvrdnji Borenovića, uputio psovku. 

"Nije bilo nikakve psovke. I sad su je odjednom čuli i Čavić koji sjedi u pretposljednjoj i Mihajlica koji sjedi u posljednjoj, magarećoj klupi. Opozicija od ove sjednice pravi farsu, a to je očigledno njihov posao. Nisam opsovao Borenoviću ništa. Ako se njemu učinilo da sam rekao nešto tako, ja mu se izvinjavam, iako nemam za šta", rekao je Dodik.

Borenović je u izjavi novinarima kazao da mu je Dodik opsovao majku, a da on nikada nije spominjao, a kamoli psovao porodicu bilo kome. 

Kritiku Dodiku uputili su i poslanici SDS-a, NDP-a te SRSRS-a, dok ih predsjednik RS-a optužuje da su samo "željeli da naprave veliku galamu". Sjednica je nakon ovoga, ipak, redovno nastavljena, ali ponovo uz poslaničke optužbe sada već vidljive pozicije i opozicije. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније