Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 04. 2015. 11:32 >> 11:24

DODIK PORUČIO

Elektroprivreda RS nije na prodaju

Predsjednik Republike Srpske (RS), Milorad Dodik, saopštio je da nije donesena nijedna odluka o prodaji Elektroprivrede RS.

On je rekao da, što se tiče odluka Narodne skupštine RS i opredjeljenja političkih partija koje čine većinu u njoj, Elektroprivreda RS nije na prodaju.

"Ono što sam razumio iz izjave predsjednika Vlade Srbije, Aleksandra Vučića, on misli da treba zajedno sarađivati i mi nismo protiv toga da se razvojna funkcija objedini i da se na jednom mjestu vodi razvoj za obje elektroprivrede, obezbijedi finansijska podrška za nove projekte ili da se zajednički dogovori o uspostavljanju jedinstvenog tržišta", rekao je Dodik, prenosi SEEbiz.

On smatra da bi možda bilo najbolje da bude uspostavljena nova berza električne energije u regionu.

Vučić je rekao da Elektroprivreda Srbije (EPS) neće biti privatizovana, već će pokušati da kupi elektroprivredna preduzeća u RS i Crnoj Gori ili da će se, možda, udružiti sa njima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније