Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 04. 2015. 12:37 >> 12:29
3

OTKAZAO PRISUSTVO

Vučić ima problema sa zdravljem

Premijer Srbjie Aleksandar Vučić izjavio je da posljednjih dana ima problema sa zdravljem, dan nakon što je otkazao pojavljivanje na dva događaja.

Vučić se nije pojavio u nedjelju na sjednici Glavnog odbora SNS i potpisivanju ugovora o projektu "Beograd na vodi", da bi danas, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije o potpisivanju memoranduma o razumijevanju sa njemačkom kompanijom "Tenis", rekao da mu "posljednjih dana nešto nije dobro".

Potpredsjednik SNS Igor Mirović rekao je juče da se Vučić ne osjeća najbolje i da je tog jutra imao napornu sjednicu vlade, a ministar za rad Aleksandar Vulin je, govoreći o rezultatima vlade, takođe nagovijestio određene probleme sa zdravljem srpskog premijera. 

"Ne možete više za godinu dana nego što je Vučić postigao. Možete, doduše, da uništite svoje zdravlje, ali za godinu dana ova vlada je vratila dostojanstvo ovoj naciji", napomenuo je Vulin.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније