Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 07. 2015. 20:37 >> 20:30

KRUŠEVAC

Crnogorski državljanin optužen za ubistvo

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu protiv Crnogorca Mladena Bulatovića (34), zbog sumnje da je u selu Malo Golovode kod Kruševca 9. maja ubio Aleksandra Stojkovića (41) iz sela Veliko Golovode.

Bulatoviću za krivično djelo teško ubistvo prijeti kazna od pet do 15 godina zatvora, prenose Novosti.

Ubistvo se dogodilo u Kalenićkoj ulici br 11, gdje je crnogorski državljanin živio kao podstanar. 

Pretpostavlja se da su se prvo verbalno sukobili, a optuženi je onda navodno dva puta ubo u stomak Stojkovića, poznatijeg pod nadimkom „Sore“, koji je preminuo kasnije u Opštoj bolnici podlegaviši povredama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније