Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

05. 01. 2021. 08:48 >> 09:21

MICEV NAJAVIO

Kiša i snijeg do 12. januara

Period nestabilnih vremenskih prilika sa kišom i snijegom, nastaviće se i narednih dana, a obilnije padavine nas očekuju sjutra u petak i za vikend, najavio je meteorolog Branko Micev.

“Kako sada stvari stoje sve do 11. ili 12. januara očekuju se ovakve vremenske prilike sa kišom i na sjeveru sa snijegom”, kazao je Micev i dodao da, ako ne dođe do značajnih promjena, nakon 12. januara nas očekuje stabilizacija vremena.

“Sjutra se očekuju nestabilne vremenske prilike sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, u planinskim oblastima imaćemo susnježicu i snijeg”, kazao je Micev.

U četvrtak oblačno, sa kako dodaje Micev, osjetno manje padavina.

“Za petak i dane vikenda u Crnoj Gori se očekuju jako nestabilne vremenske prilike sa kišom, pljuskovima, povremenim pljuskovima sa grmljavinom, u planinama povremeno sa snijegom”, kazao je Micev, za TVCG.

Najviše kiše na Cetinju

I danas se, kako kaže, nastavlja period pretežno oblačnog vremena sa kišom i snijegom na planinama.

“U ovom kišnom periodu od 25. decembra do jutros najviše kiše palo je na Cetinju 446 litara na metar kvadratni. Takođe preko 400 litara na metar kvadratni palo je na području Kolašina, na podučju Podgorice 334, Nikšića 347 litara. Radi se o obilnoj količini kiše”, kazao je Micev.

Porast Morače ovih danas iznosio je oko osam metara, a značajan porast vodostaja zabilježen je i na Skadarskom jezeru, naveo je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније