Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 02. 2013. 08:59 >> 08:57

AMSCG

Vozači oprezno jutros!

Vremenske prilike nijesu naklonjene učesnicima u saobraćaju jer na području Crne Gore pada kiša koja uslovljava da se saobraća po mokrim i klizavim kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena, pa iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu i upozoravaju na učestale sitnije odrone. Upotreba zimske opreme je obavezna.

Zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Putni pravac Šavnik -Žabljak otvoren je samo za putnička vozila.

Pažljivija vožnja je neophodna i na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina - Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran zbog čega se saobraćaj obavlja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv na magistralnom putu Kotor-Llepetani saobraćaj je u prekidu i preusmjeren je na putni pravac preko Tivta.

Zbog izgradnje kanalizacionog kolektora na dijelu magistralnog puta M-2, dionica Debeli brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Izvode se i radovi na putnom pravcu Budva -Bečići , pa je postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica, zbog sanacije klizišta do 1. Marta, zabranjen je saobraćaj za teška teretna vozila /šlepere i kamione sa prikolicom/. Teška teretna vozila mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Cetinje-Budva i putni pravac kroz tunel Sozina.

U toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brčeli,Donji Bukovik i Sotonići. Saobracaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4, na dionici Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, saobraćaj se na mjestu izvođenja radova obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Do sjutra na starom putu Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame zbog izvođenja radova saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila.

Radovi se izvode i na raskrsnici Zavala uz magistralnom putu M-2, dionica Budva-Bečići, gdje je postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

U toku je rekonstrukcija raskrsnice magistralnog puta M 2.3 i regionalnog puta R-1 kod cetinjske raskrsnice. Na mjestu izvođenja radova postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Do 1. Maja, zbog ulaska i izlaska na gradilište građevinskih mašina uz magistralni put

M-2, dionica Kamenari-Kotor mogući su prekidi saobraćaja u trajanju ne dužem od 5 minuta ,a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

U protekla 24 sata, na putevima u zemlji dogodile su se 3 saobraćajne  nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je svim građanima neprekidno 24 sata. Sve informacije mogu se dobiti putem telefona 19807, 02023499 i 063 239987.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније