Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 10. 2014. 07:50 >> 07:47

ZBOG MARATONA

Danas izbjegavajte ove saobraćajnice

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće danas zatvoren u većem dijelu grada zbog održavanja Podgoričkog maratona.

 

Iz Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada saopšteno je da će saobraćaj biti zabranjen od šest do 16 sati i 30 minuta na Trgu Republike, a od osam do devet sati u Ulici slobode, bulevarima Svetog Petra Cetinjskog i Stanka Dragojevića, preko mosta Milenijum, kao i u ulici 13. jula i Dalmatinskoj ulici, na Bulevaru Džordža Vašingtona, ulici dr Ljubomira Rašovića, na "Krivom mosu“ i ulicama Ilije Plamenca, 27. marta, 4. jula i na Bulevaru Zetskih vladara.

U periodu od osam sati i 45 minuta do deset sati i 30 minuta jednom kolovoznom trakom će se odvijati saobraćaj na magistralnom putu M-2 prema Golubovcima.

"Od deset do 11 sati zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Mataguži-Tuzi kao i od deset do 15 časova na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, ulici Bracana Bracanovića, dijelu ulice Kralja Nikole, Bulevaru Crnogorskih serdara, na mostu Union bridge, ulici Ivana Milutinovića, Bulevaru Jovana Tomaševića, preko mosta Milenijum, na bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i u Ulici slobode”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u deset sati i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica.

Zbog proslaska polumaratonaca ka cilju na Trgu Republike  od 10.30 do 13 sati biće zabranjen saobraćaj u ulici Serdara Jola Piletića, dijelu Ulice 13. jula, od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, Bulevaru Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, kao i ulici Slobode.

Saobraćaj će biti zaustavljen od 8.30 do 10 sati na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog zbog održavanja trke zadovoljstva na 5.000 metara. 

“Za vrijeme održavanja maratona i polumaratona odvijanje saobraćaja će regulisati saobraćajna policija po svom planu”, poručili su iz Glavnog grada

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније