Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 09. 2015. 10:33 >> 10:35

UHVAĆEN U ŠPANIJI

Migrant se krio ispod haube automobila

Službenici španske Civilne garde, pronašli su dva ilegalna migranta skrivena u automobilu na graničnom prijelazu El Tarajal, koji se nalazi u španskoj sjevernoafričkoj enklavi Ceuta.

Pogranična policija posumnjala je da nešto nije u redu kad je vozač automobila postao nervozan jer je dugo čekao na graničnom prelazu. Odlučili su da pretraže vozilo, te pronašli dvoje imigranata, jednog skrivenog ispod poklopca motora, a drugog ispod zadnjeg sjedišta u automobilu, prenosi "The Local".

Imigranati su bili muškarci iz Gvineje, koji su pokazivali vidljive znakove iscrpljenosti i nedostatka kiseonika, zbog velike vrućine i isduvnih gasova u dijelovima automobila u kojima su bili skriveni.

Obojica su primila lijekarsku pomoć od Crvenog krsta, a vozač i suvozač automobila, obojica Marokanci stari 23 i 29 godina, uhapšeni su i nalaze se u pritvoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније