Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

blic.rs

07. 02. 2016. 22:42 >> 22:27

U INDIJI

Meteorit ubio čovjeka, ranio troje?

Jedan čovjek je poginuo, a troje ranjeno najvjerovatnije nakon pada meteorita u dvorište koledža “Bharathidasan “ u indijskoj državi Tamil Nadu.

Svjedoci su policiji rekli da su čuli snažnu eksploziju i pomislili da je u pitanju bomba. Pojedini očevici su izjavili i da su vidjeli neki objekat kako pada sa neba.

Vozač koji radi za koledž i još tri osobe su nađeni ranjeni kod rezervoara sa vodom. Međutim, vozač je bio teško povrijeđen i u bolnici su mogli samo da konstatuju smrt.

Od eksplozije su popucali prozori i rezervoar sa vodom.

Policija je pregledala dvorište, ali nije našla tragove eksploziva.

Umjesto bombe, našli su neobično kamenje i krater dubine oko 60 centimetara u travi nedaleko od rezervoara.

“Možemo da odbacimo mogućnost terorističkog napada ili sabotaže. Nijedan sastojak mogućeg eksploziva nije nađen na licu mjesta. Uvjereni smo da se radi o meteoritu koji je ogromnom brzinom pao na zemlju”, rekao je policijski zvaničnik za lokalne medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније