Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

AA [ Objavio: O.Z. ]

07. 09. 2017. 22:12 >> 21:44
4

RUSI TVRDE

Snage SAD evakuisale 20 zapovjednika ID-a?

Ratno vazduhoplovstvo SAD-a je, navodno, evakuisalo nekoliko zapovjednika terorističke organizacije Islamska država (ID) iz grada Deir Ez Zor u Siriji.

Prema navodima ruske novinske agencije "RIA Novosti", helikopteri američkih snaga su u avgustu ove godine iz Deir Ez Zora evakuisali oko 20 zapovjednika ID-a, prenosi Anadolija.

U tekstu ruske novinske agencije se još dodaje da su, citirajući neimenovane diplomate, američke snage evakuisale zapovjednike i militante ID-a na druga područja u kojima će, kako se navodi, nastaviti da djeluju.

Navodno su dvojica od evakuisanih militanata porijeklom iz Evrope.

U tekstu se navodi i da ovo nije prvi put da su evakuisani teroristi ID-a u Siriji.

Navodno su u maju iz Deir Ez Zora evakuisani zapovjednici i nekoliko plaćenih vojnika iz Evrope, dok su u junu i julu u gradu Raka izvedene slične evakuacije.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније