Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

18. 09. 2017. 10:52 >> 10:22

DOBAR ZNAK

Lavrov i Tilerson za stolom

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i državni sekretar SAD Reks Tilerson sastali su se u ruskoj misiji pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku.

Fokus razgovora bio je na Ukrajini i Siriji, prenosi Tass. Agencija navodi da je sastanak trajao manje od sat vremena.

Navodi se da je senator Konstantin Kosačev, predsjedavajući Komiteta za međunarodne poslove Savjeta Ruske federacije, izjavio da bi ovaj sastanak Lavrova i Tilersona mogao da bude iskorišten za koordinisanje pozicija uoči Generalne skupštine UN.

"Vidim pozitivne signale sa današnjeg sastanka. Nema sumnje da, dvije zemlje, koje su stalne članice Savjeta bezbjednosti, treba da koordinišu korake uoči predstojeće Generalne skupštine. To je dobar znak", ocijenio je Kosačev.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније