Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

08. 10. 2017. 15:38 >> 15:08

PREDSJEDNIK SAOPŠTIO

Japan podržava pritisak SAD na Pjongjang

Japanski premijer Šinzo Abe izjavio je da njegova vlada u potpunosti podržava stav SAD o pritisku na Sjevernu Koreju zbog nuklearnog programa, dodajući da su "sve opcije na stolu".

Abe je rekao u televizijskoj debati da Sjeverna Koreja nije ispunila obećanja i da je umjesto toga dobila vrijeme da razvija svoju tehnologiju.

"Ne možemo da priuštimo da nas ponovo obmanu", rekao je on.

Premijer Japana nije želio da komentariše "tvit" američkog predsjednika Donalda Trampa da poslije 25 godina pregovaranja sa Pjongjangom "samo jedna stvar funkcioniše".

Kako je naveo, Japan podržava američki stav po pitanju Sjeverne Koreje i sve opcije su na stolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније