Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 10. 2017. 21:45 >> 21:12

TRAMP TVRDI

"Kim ne vjeruje koliko smo spremni"

Predsjednik Donald Tramp poručio je da su SAD "u potpunosti spremne" da odgovore na prijetnje Sjeverne Koreje.

"Toliko smo spremni da ne biste vjerovali. Bili biste šokirani kad biste vidjeli koliko smo spremni ako zatreba", rekao je Tramp danas u programu Foks njuza, govoreći o tenzijama sa Sjevernom Korejom, koje su pojačane zbog nuklearnog programa Pjongjanga, prenosi AFP.

"Da li bi bilo dobro ne uraditi to? Odgovor je da. Da li će se to dogoditi? Ko zna", rekao je Tramp, očigledno govoreći o potencijalnom sukobu, navodi francuska agencija.

U odgovoru na pitanje o američkoj politici prema Kini, dugogodišnjem savezniku Sjeverne Koreje, Tramp je pozdravio Peking što je "pomogao" SAD uvodeći sankcije Pjongjangu.

Govoreći o kineskom predsjedniku Si Đinpingu, Tramp je rekao: "On se zalaže za Kinu. A ja - za SAD. Ali, mi smo u veoma dobrim - rekao bih izuzetnim odnosima. I Kina nam zaista pomaže u pogledu Sjeverne Koreje".

Tramp je naglasio da je Kina veoma značajna i da predsjednik Si "ima moć da učini nešto veoma značajno u pogledu Sjeverne Koreje".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније