Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 07. 2013. 09:27 >> 09:28

TRAJAĆE JOŠ

Olujne kiše i poplava u Torontu

Oko 300.000 ljudi ostalo je bez struje usljed olujnih kiša i poplave koje su pogodile kanadski grad Toronto.

Poplavljene su neke od glavnih saobraćajnica, kao i stanice podzemne željeznice, što je izazvalo saobraćajni haos. Stotine putnika moralo je da čeka satima u poplavljenom vozu dok ih nije evakuisala policija. Za sada nema informacija o povrijeđenima.

Neke aviokompanije otkazale su sve letove za Toronto i iz ovog grada zbog loših vremenskih prilika.

Gradonačelnik Toronta Rob Ford rekao je kanadskim medijima da su svi napori usmjereni ka rješavanju posljedica nevremena i da su angažovani specijalni timovi.

Ford je, takođe, apelovao na ljude da ne izlaze iz kuća, jer meteorolozi predviđaju olujne kiše i narednih dana, prenio je BBC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније