Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 08. 2018. 21:44 >> 21:30

JOŠ GA NIJE RAZMOTRIO

Tramp dobio Putinovo pismo

Američki senator Rand Pol dostavio je pismo predsjednika Donalda Trampa ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, izjavio je portparol Kremlja.

Pol, republikanski senator koji je branio Trampa poslije samita s Putinom prošlog mjeseca u Helsinkiju, bio je nekoliko dana u posjeti Rusiji u okviru delegacije, prenio je AP.

Putinov portparol Dmitrij Peskov rekao je da Kremlj još nije razmotrio pismo koje je donio Pol.

"Očekujemo da u najskorije vrijeme dođe do predsjedničke administracije", rekao je Peskov.

Pol je na Tviteru naveo da "pismo naglašava značaj daljeg angažovanja u različitim oblastima, uključujući borbu protiv terorizma, jačanje parlamentarnog dijaloga i nastavak kulturne razmjene".

Republikanski senator se sastao s članovima gornjeg doma ruskog parlamenta i pozvao ih da dođu u Vašington.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније