Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 08. 2013. 12:33 >> 12:34

BEZ ŽRTAVA

Djelimično lokalizovan požar kod Atine

Veliki požar koji je juče izbio u blizini Atine djelimično je u toku večeri lokalizovan i zaustavljeno je njegovo širenje prema kućama, saopštila je vatrogasna brigada.

Dalji rizik od širenja vatre prema šumi i naseljima je zaustavljen, navodi se u saopštenju koje je prenijela agencija ANA.

Grčka vatrogasna brigada je saopštila da je požar izbio između mjesta Markopulos i Porto Rafti, 20-ak kilometara od Atine, prenosi AP.

Protiv vatrene stihije koja se zbog vjetra širila istočno od prijestonice bori se desetak vatrogasnih aviona i helikoptera i oko 150 vatrogasaca.

Uzrok požara je za sada nepoznat i istraga je u toku, a ne isključuje se mogućnost zlonamjerne paljevine, navodi grčka agencija.

Grčka se svake godine hvata u koštac sa požarima tokom vrelih ljetnjih mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније