Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

14. 12. 2018. 07:47 >> 07:21

HAOS U AMERICI

Hakerski napad, lažne prijetnje bombom...

Brojne kompanije, škole i ustanove evakuisane su širom SAD zbog lažnih prijetnji bombom, prenose američki mediji.

Zvaničnici u Atlanti, Nju Orleansu, Enkoridžu, rekli su da su firme dobile prijetnje bombom preko imejla u okviru, kako vjeruju, prevare koja je zahvatila cijelu zemlju. Policija radi za Federalnim istražnim biroom da istraži svaku prijetnju.

Njujorška policija saopštila je da su prijetnje upućene s namjerom da izazovu pometnju i da primoraju primaoce da pošalju novac i da se ne smatraju vjerodostojnim. Neki od imejlova imali su naslov "Dva put razmisli". 

Kancelarija šerifa na Floridi u okrugu Palm Bič i policija u mjestu Bojzi u Ajdahu naveli su da nemaju razloga da vjeruju da su prijetnje upućene u tim oblastima vjerodostojne. 

Širom zemlje neke škole su bile zatvorene i neke su evakuisane zbog prijetnji. Univerzitet Pen Stejt je obavijestio studente preko uzbune za kampus. Kod Atlante ljudi su izvedeni iz sudnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније