Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

24. 01. 2019. 10:23 >> 09:53

NA FLORIDI

Napadač u banci ubio petoro ljudi

Najmanje pet osoba ubijeno je pucnjavi u jednoj banci u Floridi, a osumnjičeni napadač je uhapšen, saopštili su zvaničnici.

Naoružani napadač zabarikadirao se u San Trast banci u američkoj saveznoj državi Floridi i ubio najmanje petero ljudi, javlja CNN.

"Osumnjičeni ubica nazvao je policiju i obavijestio da je ušao u banku u Sebringu, stotinjak kilometara daleko od Orlanda, i počeo pucati",

rekao je na pres-konferenciji šef policije u tom gradu Karl Hoglund.

"Upucao sam petoro ljudi", rekao je ubica policiji koja je ubrzo došla na mjesto napada. Budući da je napadač odbijao da iziđe iz banke u kojoj se zatvorio, tim SWAT specijalaca ušao je u banku, odakle je nastavio pregovarati s njim.

Napadač se na kraju, ipak, predao, a specijalci su tek tada pronašli pet tijela na podu banke. Floridska policija i FBI još istražuju motiv ovog napada. 

Ime mladića osumnjičenog za napad koji ima 21 godinu, nije saopšteno, prenio je Rojters.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније