Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

10. 08. 2019. 21:45 >> 21:46

PRODAO PAKET DIONICA

Najbogatiji čovjek svijeta zaradio još 990 miliona

Osnivač i direktor Amazona Džef Bezos prodao je u prva dva dana avgusta još jedan paket od preko 530.000 dionica Amazona za 990 miliona dolara.

Nakon plaćanja poreza, neto dobit od ove transakcije Bezosu će donijeti 750 miliona dolara.

Samo nekoliko dana ranije, Bezos je prodao 1,8 milijarde američkih dolara vrijednih dionica Amazona, od čega će mu ostati 1,4 milijarde.

Nakon ove dvije transakcije, Bezosu će "u džepu" ostati oko 2,15 milijardi čiste dobiti.

Kao najbogatiji čovjek na zemlji, Bezos sada vrijedi procijenjenih 110,1 milijardu dolara, računajući zaključnu cijenu dionica Amazona u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније