Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

19. 10. 2019. 15:31 >> 15:31
1

MINISTAR SAOPŠTIO

Turska zarobila 41 džihadistu

Turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu rekao je danas da je 41 osumnjičeni pripadnik Islamske države zarobljen nakon bjekstva iz pritvorskog centra u Siriji.

Sojlu je rekao da je ukupno uhvaćeno 195 osumnjičenih džihadista.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan je optužio sirijske Kurde da su oslobodili oko 750 džihadista i članova njihovih porodica od početka turske invazije na Siriju.

Privatna agencija IHA je prenijela da su turski državljani među zarobljenim pripadnicima Islamske države kombijima prebačeni u Tursku a Erdogan je rekao da će im biti suđeno.

Mediji su prenijeli da će strani džihadisti biti prebačeni u područje sjeverno od Alepa, gdje Turska ima kontrolu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније