Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

04. 11. 2019. 22:07 >> 22:03

ZATVORENICI

Albanija zamrzla vraćanje državljana iz Sirije

Albanski zvaničnici izjavili su danas da su zamrzli napore za vraćanje desetina njihovih državljana iz Sirije gdje su zatvoreni zbog sumnje da su imali veze sa ekstremistima.

Ministarka Elisa Spiropali rekla je danas da je operacija prekinuta zbog "nove geopolitičke situacije" u Siriji uključujući tursku vojnu operaciju i povlačenje američkih vojnika.

Spiropali je rekla da je među Albancima koji su u kampu u sjevernoj Siriji 11 do 13 muškaraca osumnjičenih za terorističke aktivnosti i 28 djece.

Albanski zvaničnici pokrenuli su u avgustu planove da vrate u zemlju 72 albanska državljanina.

U aprilu je susjedno Kosovo bilo prva zemlja koja je vratila 110 svojih građana iz Sirije, uglavnom žene i djecu vezane za ekstremiste, navodi 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније