Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ b92/tanjug ]

08. 12. 2019. 09:03 >> 10:34

NJU DELHI

U požaru u fabrici 43 žrtve

Najmanje 43 osobe poginule su u požaru u šestospratnoj fabrici u Nju Delhiju koji je izbio dok su radnici spavali, saopštili su vladini zvaničnici.

Prema navodima lokalnih medija, fabrika je proizvodila torbe i veliki dio sirovog materijala bio je skladišten u zgradi kroz koju se požar brzo proširio, prenosi Rojters.

Više od 50 osoba je spaseno, rekao je novinarima zvaničnik vatrogasne službe u Nju Delhiju dodajući da se skoro 30 vatrogasnihi vozila uputilo na lice mjesta i da su povređeni odvezeni do četiri obližnje bolnice.

Za sada nije poznat uzrok požara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније