Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

20. 12. 2019. 21:01 >> 20:58

FILIPINI

Uhapšena 342 državljanina Kine

Vlasti na Filipinima saopštile su danas da su uhapsile 342 državljanina Kine u raciji sprovedenoj zbog nelicenciranog kockanja.

Oni su uhapšeni u četvrtak uveče u registrovanoj kompaniji za kockanje koja još nije dobila dozvolu od državnog regulatora kockanja, prenosi Rojters.

"Imali šmo razlog da sumnjamo da je kompanija paravan za nelegalne sajber aktivnosti i investicione prevare", izjavio je šef obavještajnog odjeljenja Biroa za imigraciju Fortunato Manahan.

Licencirano onlajn kockanje uvedeno je 2016. godine, međutim ilegalni poslovi su privukli veliki broj kineskih migranata, a kako se navodi, agencije za sprovođenje zakona i kineska vlada sumnjaju da su neke od njih paravan za kriminal, uključujući i pranje novca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније