Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija, Objavila: R.B. ]

17. 02. 2020. 22:00   >>  22:03

KINA

Tradicionalnim tretmanima protiv korona virusa

U borbi protiv nove vrste koronavirusa (Covid-19), koja se pojavila u gradu Vuhan, u provinciji Hubei u Kini, testiraju se i tradicionalne metode liječenja stare dvije hiljade godina, prenosi agencija Anadolija.

Novi šef zdravstvene komisije u Hubeiju Vang Hušin, potvrdio je da se tradicionalni tretmani kineske medicine koriste i u nekim bolnicama u Vuhanu.

Navodeći da se zapadna medicina i tradicionalni lijekovi zajedno koriste u borbi protiv koronavirusa, Vang je rekao da su "njihovi napori počeli da daju dobre rezultate".

Prema posljednjima podacima, 70.548 osoba je zaraženo, dok je 105 ljudi umrlo u posljednja 24 sata, a evidentirano je najmanje 2.048 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila je vanrednu situaciju zbog ugroženosti zdravlja na međunarodnom nivou.

Međunarodni stručnjaci, koje je Svjetska zdravstvena organizacija poslala u Peking, počeli su u ponedjeljak razgovore sa svojim kineskim kolegama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније