Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 10. 2020. 19:50 >> 19:50

NIJE TERORIZAM

Policija u Avinjonu ubila naoruženog muškarca

Policija u Avinjonu na jugoistoku Francuske danas je ubila muškarca od 33 godine koji je pištoljem prijetio prolaznicima na ulici, saopštile su lokalne vlasti i dodale da nije u pitanju islamistički napad.

"Isključujemo mogućnost islamističkog napada. Muškarac se liječio na psihijatriji i govorio je nepovezano", navelo je tužilaštvo u Avinjonu.

Policija je intervenisala danas oko 10.00 pošto je jedan prolaznik signalizirao da se na ulici nalazi muškarac koji prijeti pištoljem.

"Kada je naoružani muškarac krenuo prema policajcima, oni su ga ubili", navela je policija i dodala da nije bilo povrijeđenih.

Napad se dogodio danas dok je u Nici u napadu u crkvi Notr Dam jedan migrant nožem ubio tri osobe.

Francuski premijer Žan Kasteks poslije napada u Nici izjavio je da se u zemlji uvodi najviši stepen bezbjednosti u borbi protiv terorizma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније