Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 01. 2014. 20:17 >> 20:17

BEZ DETALJA

Operisan Benjamin Netanjahu

Kabinet izraelskog premijera Benjamina Netanjahua saopštio je danas da su mu ljekari odstranili polip iz debelog crijeva.

Polip je otkriven tokom "rutinskog gastro ispitivanja", kako je rečeno.

Netanjhuov kabinet je odbio da objelodani detalje, a Asošiejted pres navodi da u nekim slučajevima polipi mogu postati kancerozni. Ispitivanje je bilo dio Netanjahuovog redovnog godišnjeg ljekarskog pregleda.

U izdatom saopštenju, Netanjahuov kabinet je naveo riječi ljekara koji je istakao da je izraelski lider "potpuno zdrav".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније