Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta/M.L.B. ]

04. 07. 2023. 14:18 >> 14:34

KAMIONETOM NALETIO NA PJEŠAKE

Sedmoro povrijeđenih u napadu u Tel Avivu

Sedmoro ljudi je danas popodne povrijeđeno u napadu u Tel Avivu, kada je napadač kamionetom naletio na pješake na trotoaru i potom izašao i nožem napao još nekoliko ljudi, saopštila je izraelska policija.

Stanje tri osobe je teško, a napadača je na mjestu napada ubio naoružani civil, prenijeli su izraelski mediji saopštenje policije u kojem se navodi da je to bio teroristički napad.

Islamski ekstremistički Hamas, vladajući u pojasu Gaze, pohvalio je napad kao "herojsku osvetu za (izraelsku) vojnu operaciju u (palestinskom gradu) Dženinu", na okupiranoj Zapadnoj obali gdje je ta vojna akcija počela juče.

Ministar finansija Izraela Becalel Smotrič je prvi reagovao na napad, ocijenivši da Izraelci moraju da se ujedine protiv terora.

Mediji su ubrzo identifikovali napadača i objavili da je on živio u palestinskom naselju kraj Hebrona na Zapadnoj obali.

Kako je navedeno, taj 23-godišnji Palestinac ušao je u Izrael s dozvolom za liječenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније