Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 04. 2014. 10:12 >> 10:11

"VIRDŽIN BLU"

Nije otmica, već incident pijanog putnika

Nakon što su svjetski mediji javili da je otet putnički avion kompanije "Virdžin blu", koji je letio iz Brizbejna, ispostavilo se da je incident napravio putnik.

 

Lokalna indonežanska TV stanica je javila da je avion pod prijetnjom otmičara prinudno sletio u Bali, a zatim je izvještaj dopunjen saznanjima da je incident okarakterisan kao otmica, jer je jedan putnik želio da uđe u kokpit i tako preuzme kontrolu nad letjelicom, koja je prinudno sletjela.

Australijska aviokompanija čija je letjelica navodno oteta, Virdžin blu, saopštila je da je u pitanju "nesporazum" i da uopšte nije riječ o otmici već o pijanom putniku koji je navaljivao da uđe kod pilota. 

Rojters je prenio da je taj putnik već uhapšen, ali su indonežanske trupe ranije blokirale aerodrom. BBC je javio da su se indonežanske snage bezbjednosti ukrcale u avion na aerodromu u Baliju i "savladale i uhapsile navodnog otmičara".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније