Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS ]

16. 03. 2024. 20:49 >> 20:51

moskva optužuje ukrajinu

Bačena granata na biralište u Zaporožju

Moskva optužuje Ukrajinu da je pojačala "terorističke aktivnosti" tokom ruskih predsjedničkih izbora u Rusiji, kako bi privukla više pomoći i oružja sa Zapada.

"Očigledno je da je korumpirani režim u Kijevu intenzivirao svoje terorističke aktivnosti u vezi sa predsjedničkim izborima u Rusiji kako bi pokazao svoju aktivnost zapadnim rukovaocima i izmolio još veću finansijsku pomoć i smrtonosno oružje", navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Navodi se da je u jednom takvom incidentu ukrajinski dron bacio granatu na biračko mjesto u Zaporožju.

Zvanična Moskva je uvjerena da stanovnici oblasti koje se graniče sa Ukrajinom neće pokleknuti pred ometanjima i provokacijama kijevskog režima i da se neće uplašiti učešća na predsjedničkim izborima, navodi se u saopštenju.

"Uvjereni smo da ljudi koji žive u regionima koji se graniče sa Ukrajinom neće pokleknuti pred provokativnim aktima kijevskog režima i da će doći na biračka mjesta da daju glasove za predsjedničkog kandidata kojeg izaberu", navodi se u saopštenju, prenosi Tas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније