Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

15. 04. 2024. 16:00 >> 16:00
Čitaj mi:

FBI

Počela krivična istraga rušenja mosta u Baltimoru

FBI je počeo krivičnu istragu rušenja mosta u Baltimoru, u SAD, krajem marta kada su poginula šestorica putara koja su radila na mostu.

Dio mosta Fransis Skot Ki u Baltimoru srušio se pošto je u jedan od stubova udario tertni brod 26. marta, a više vozila je palo u vodu. Savezni i državni zvaničnici su rekli da je udar broda, po svemu sudeći, bio nesrećan slučaj zbog kvara na brodu.

Predsjednica Nacionalnog odbora za bezbjednost u saobraćaju Dženifer Homendi je prošle nedjelje rekla da se istražuje kvar elektro-sistema ogromnog kontejnerskog broda koji je zbog toga skrenuo s kursa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније