Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

08. 05. 2024. 16:22 >> 16:22
2

UHAPŠENE 33 OSOBE

Policija u Vašingtonu rastjeruje pro-palestinske demonstrante

Policija danas rastjeruje demonstrante okupljene na Univerzitetu Džordž Vašington u znak podrške Palestincima koji su u ratu sa Izraelom i 33 osobe su zasad uhapšene.

Univerzitet je studente upozorio na moguće suspenzije, jer su podigli kamp.

"Iako je Univerzitet posvećen zaštiti prava studenata na slobodno izražavanje, kamp je evoluirao u nezakonitu aktivnost, a učesnici su direktno prekršili nekoliko univerzitetskih propisa i gradske propise", piše u saopštenju Univerziteta.

Mediji su prenijeli da su, po saopštenju policije, studenti napali policajce i nezakonito ušli u kompleks Univerziteta odakle su otjerani i da je policija upotrebila i "biber sprej".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније