Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

10. 05. 2024. 12:19 >> 12:19
Čitaj mi:

zbog izraelskih ekstremista

UNRWA zatvara sjedište u istočnom Jerusalimu

Agencija Ujedinjenih nacija za pomoć palestinskim izbjeglicama (UNRWA) saopštila je da će zatvoriti svoje kancelarije u istočnom Jerusalimu nakon što su "izraelski ekstremisti" zapalili prostor oko sjedišta te organizacije.

"Izraelci su sinoć dva puta zapalili perimetar sjedišta UNRWA u okupiranom istočnom Jerusalimu", dok je unutra "bilo osoblje te agencije i drugih agencija UN", naveo je šef UNRWA Filip Lazarini na mreži X.

On je dodao da niko od osoblja UN nije povrijeđen.

"Donio sam odluku da zatvorim kompleks dok se ponovo ne uspostavi adekvatno obezbjeđenje", naveo je šef UNRWA, osuđujući drugi incident za manje od nedjelju dana koji su počinili "izraelski ekstremisti".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније