Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

31. 07. 2014. 12:42 >> 12:42
3

ZBOG GAZE

Izrael mobilisao 86.000 vojnika

Izrael je mobilisao dodatnih 16.000 rezervista, čime se ukupan broj mobilisanih zbog napada na pojas Gaze popeo na 86.000, saopšteno je iz vojske.

"Vojska je izdala dodatnih 16.000 naredbi za mobilizaciju kako bi omogućila vojnicima na terenu da se odmore, što podiže ukupan broj rezervista na 86.000", saopštila je izraeska vojska.

Izraelski bezbjednosni kabinet, koji je zasjedao juče pet sati, jednoglasno je odlučio da se izvode napadi na "terorističke mete" Hamasa i druge operacije da se uništi mreža tunela, koje koristi tj. islamistička organizacija između Gaze i Izraela. 

Novi sastanak kabineta, koji se sastoji od osam ministara, održaće se danas popodne, dodaje se u izvještaju radija. Radio je citirao general majora Samij Turgemana, visokog oficira, zaduženog za region Gaze koji je rekao da bi uništenje preostalih tunela ekstremista u Izrael moglo biti završeno za "nekoliko dana", prenio je AFP.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније